Kaca 96-ADMIN RBD Administrator
Broj poruka : 996 Godina : 28 Lokacija : Sa RBD-om zauvek..... Koliko volis RBD? : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Procitajte ovo... Molim Vas Sub Avg 30, 2008 1:57 am | |
| E pa ovako, na ovom forumu se nalazi:
1. Sve o RBD-u (Sve o nima, novosti, turnrje...) 2. Dulce Maria (Sve o Dulce mozete saznati ovde...) 3. Maite Perroni (Sve o Maite mozete saznati ovde...) 4. Anahi Giovanna (Sve o Anahi mozete saznati ovde...) 5. Christopher Uckermann (Sve o Christopheru mozete naci ovde...) 6. Alfonso Herrera (Sve o Ponchu mozete saznati ovde...) 7. Christian Chavez (Sve o Christianu Chavezu mozete saznati ovde...) 8. Galerija RBD (Ovde mozete naci slike clanova RBD-a zajedno i svakog clana posebno, slike sa koncerta, nastupa,...) 9. RBD Download (Ovde mozete naci sve od RBD-a za download) 10. Albumi grupe RBD (Ovde mozete saznati se o studijskim albumima RBD-a i naravno glasati za najbolji album) 11. Tekstovi i prevodi pesama (Ovde mozete naci sve tekstove i prevode pesama ove grupe...) 12. RBD igrice (Ovde mozete igrati sve igrice vezane za RBD...) 13. RBD La familia (Ovde mozete naci sve o ovoj seriji...) 14. Serija REBELDE (Sve o ovoj seriji i glumcima iz serije mozete saznati ovde, kao sto mozete naci i download cele serije...) 15. Glasanja vezana za seriju REBELDE (Ovde mozete glasati za najboljeg, najbuntovnijeg lika... i naravno glasati za naj par u seriji...) 16. Glasanja vezana za RBD (Ovde mozete glasati za najboljeg, najlepseg clana grupe... za naj pesmu, naj spot...) 17. Cuidado con el Angel (sve o Maitinoj seriji mozete naci ovde, kao i download cele serije....)
18. Off topic (E ovde pricamo o stvarima koje nisu vezane za RBD, o drugim serijama, filmovima, pevacima, glumcima... igramo se, spamujemo...)
Ako ste procitali ovo, a odlucili ste da:
1. Se registrujete: 1. stvar: Ja cu vam biti jako zahvalna (jer je forum nov i trebaju mu clanovi) 2. stvar: Super cete se zabaviti, saznacete mnogo stvari o vasoj omilenoj grupi, kao i mnoge druge stvari!
2. Se ne registrujete: 1. stvar: Nema veze vas izbor! 2. stvar: Izgubicete dobru zabavu druzenje sa nama!!!
Ako stvarno zelite da pomognete da ovaj forum opstane, onda se.....REGISTRUJ TE!!!
Hvala unapred!
Kaca 96-Admin
Poslednji put izmenio Kaca 96-ADMIN dana Ned Nov 23, 2008 3:57 pm, izmenio ukupno 4 puta | |
|
GoSt Gost
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Sub Sep 06, 2008 1:33 pm | |
| Soory ja ne mogu da se reg!!! |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Sre Sep 10, 2008 12:03 pm | |
| |
|
$...Mi^vida^Any...$ Prvi put cujes za grupu RBD
Broj poruka : 27 Koliko volis RBD? : Datum upisa : 24.09.2008
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Sre Sep 24, 2008 3:45 pm | |
| a zasto bbs????mozete da zapustite neki 4um da bist bili na ovome!!!!!!! | |
|
Kaca 96-ADMIN RBD Administrator
Broj poruka : 996 Godina : 28 Lokacija : Sa RBD-om zauvek..... Koliko volis RBD? : Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Sre Sep 24, 2008 4:17 pm | |
| TAKO JE!!!!!! | |
|
GaGa :) Gost
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Ned Okt 12, 2008 9:00 pm | |
| Ja sam se regg... Neka me neko akty...pls... Na 4um me je dowela May... |
|
MILICA Gost
| Naslov: Tekst pesme Uto Jul 07, 2009 7:53 pm | |
| Jel mozhe neko da mi prewede owu pesmu ?!!!
A la orilla
He perdido identidad de tanto creer en ti Esperando una señal para pervivir Siempre he sido tu incondicional Nada te pedi, no más, no más
Cuando hacemos el amor pienso que todo esta bien Más después dices adiós y me pierdo en tu desdén Tu silencio me hace mal, solo dejas confusión No más, no más
Y Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado
He vivido a tu merced y al suspiro de tu voz Te profeso tanta fe casi como religión Me he quedado sin aliento, ya no se quien soy No más, no más
Y Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado
Solo ábreme tu corazón y dime la verdad Sin miedo, sin miedo Necesito escuchar de ti lo que sientes hoy por mi Sin miedo, sin miedo…
Si es que no te puedes entregar, no puedo continuar A la orilla de un amor desesperado Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado
Si es que no te puedo hacer feliz, no puedo seguir A la orilla de este amor desesperado |
|
milica99 Gost
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas Pet Nov 13, 2009 8:01 pm | |
| a kako moze da se skinu rebelde epizode? |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Procitajte ovo... Molim Vas | |
| |
|